Jeg sad i skolen, og var ved at dø af kedsomhed. Der var stadig 3 timer til jeg havde fri. Det havde virkelig været en hård dag. Jeg sad bare på stolen, og var ved at falde i søvn. Så blev det heldigvis frikvarter. Jeg tog ud i gården sammen med de andre drenge. Vi tog hen på fodboldbanen, og gik i gang med at spille en kamp. Det hjalp virkelig på at gøre mig frisk igen. Jeg ville bare gerne hjem. Jeg fik løbet meget, og blev endnu friskere end før. Jeg kunne ikke vente på at få den her dag overstået og komme hjem og ligge i min seng. Der gik så nogle timer og jeg fik endelig fri. Jeg skyndte mig bare hjem. Mine forældre og søskende var allerede hjemme. De var i gang med at spise. Jeg kom ind til spisebordet og spiste med. Mine forældre sagde de havde en overraskelse. De havde taget et lån fra Letfinans.dk, og booket os en lille rejse på 3 dage. Jeg blev så glad. Jeg kunne virkelig godt bruge en rejse. De havde booket en rejse til Holland. Det lød virkelig dejligt. De fortalte at vi allerede skulle i gang med at pakke en lille kuffert. Der var kun 3 dage til. Efter maden gik jeg direkte op på mit værelse. Inden jeg begyndte at pakke, måtte jeg lige tage mig en lur. Jeg var virkelig træt. Jeg fik mig en virkelig god lur. Da jeg vågnede, begyndte jeg så at pakke mine ting. Det var ret hyggeligt at pakke, og tænke på man skulle rejse til et andet land. Sidst jeg var ude at rejse var 4 år siden. Så jeg kunne virkelig godt bruge det her. Så kunne jeg også få en lille pause fra skole.